U bent hier: Skip Navigation LinksLogin  

Welkom bij InfoRund

De website voor het uitwisselen van VoedselKetenInformatie (VKI) en het registreren van één op één relaties tussen rundveehouder en dierenarts. Voor vragen, opmerkingen en/of het telefonisch doorgeven van VKI, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het servicenummer 0900-7863833. De kosten bedragen €1,60 per gesprek.

 

Let op: wanneer u herhaaldelijk een verkeerd wachtwoord ingeeft wordt uw account geblokkeerd!

 

Login
 Beschikbaarheid I&R  

Het I&R systeem van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is op zaterdag 21 september 2019 van 14:00 tot 18:00 uur niet beschikbaar door technisch onderhoud.

Hierdoor kunt u geen gebruik maken van de meldkanalen van I&R.

Vanaf 18:00 uur is het systeem weer normaal toegankelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Inloggen

Uw gebruikersnaam is het UBN nummer van uw bedrijf (zo nodig aangevuld tot 7 cijfers met nullen er voor). Wachtwoord vergeten? Klik dan op de link: “Wachtwoord vergeten?” 
Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 0900-7863833 (€ 1,60 per gesprek).

Privacy beleid

Kiwa VERIN verwerkt in het kader van haar dienst-verlening uw persoons-gegevens. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en gaan dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig om met deze gegevens. Op onze diensten is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In onze privacyverklaring staat beschreven hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Klik hier voor onze nieuwe privacyverklaring.