U bent hier: Skip Navigation LinksLogin  

Welkom bij InfoRund

De website voor het uitwisselen van VoedselKetenInformatie (VKI) en het registreren van één op één relaties tussen rundveehouder en dierenarts. Voor vragen, opmerkingen en/of het telefonisch doorgeven van VKI, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het servicenummer 0900-7863833. De kosten bedragen €1,- per gesprek.

 

Let op: wanneer u herhaaldelijk een verkeerd wachtwoord ingeeft wordt uw account geblokkeerd!

 

Login
 Onderhoud

De I&R systemen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn op zaterdag 21 oktober 2017 van 12:00 tot 16:00 uur niet beschikbaar door technisch onderhoud. Hierdoor kunt u geen gebruik maken van de meldkanalen van I&R.

Vanaf 16:00 uur zijn de systemen weer normaal toegankelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Beveiliging gegevens

Om uw gegevens nog beter te beveiligen hebben wij aanpassingen aan onze systemen gedaan. Hierdoor staan eerder opgeslagen inloggegevens eenmalig niet meer ingevuld.  Wanneer u dit zo ingesteld heeft zullen deze voor een volgende keer wel weer bewaard blijven. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn dan kunt u een nieuw wachtwoord middels de link: “Wachtwoord vergeten?” aanvragen. Uw gebruikersnaam is het UBN nummer van uw bedrijf (zo nodig aangevuld tot 7 cijfers met nullen er voor). Mocht u toch hulp nodig hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 0900-7863833 ( 1 euro per gesprek).